image

Bíró Balázs

Country Manager

Balázs 2010 novembere óta vezeti a Travelport budapesti irodáját. Komoly GDS és menedzsment tapasztalatokat hozott magával korábbi munkahelyeiről, karrierje előző állomásain ugyanis ügyfélkapcsolati és értékesítési vezetői pozíciókat töltött be a Travelport profiljához hasonló területeken.

image

Boda László

Boda László a Galileo magyarországi bevezetésétől (1992-93) kezdve irányította a műszaki és szoftver fejlesztési tevékenységeket. Ezt megelőzően 1988-tól a Malév-nál dolgozott különböző informatikai pozíciókban. Jelenleg regionális hatáskörrel segíti a Travelport rendszereihez illeszkedő külső alkalmazások fejlesztőit, valamint irányítja a Netbook internetes értékesítési rendszer fejlesztési munkálatait.

image

Lovas Edit

Lovas Edit, mint Key Account Support Executive képviseli a csapatot. 1997-től referensként, majd repülőjegy értékesítőként és fiókirodavezetőként dolgozott utazási irodákban. A Worldspan-hez 2000. márciusában csatlakozott. Kezdetben ügyfélszolgálatot látott el, később Trainer és Customer Development Executive, jelenleg ő tartja a kapcsolatot a Travelport kiemelt ügyfeleivel Magyarországon.

image

Murányi Judit

Judit 1992-ben kezdett el dolgozni a légiközlekedésben a Malév-nél, ahol több területen is tapasztalatokat szerzett.
A Galileo Hungary-nél 2001 tavasza óta dolgozik .2009 áprilisáig helpdesk feladatokat látott el és oktatott. Jelenleg Sales és Account Manager-ként partnereink egyik fő kapcsolattartója.

image

Fitos Attila

Attila 2012 májusától tagja a a Travelport üzletkötői és ügyfélmenedzseri csapatának, ahol fő feladata a meglévő és potenciális ügyfelek megismertetése az utazási technológia újdonságaival, és a Travelport ezzel kapcsolatos innovatív megoldásaival.
A multi GDS tapasztalatokkal rendelkező szakember korábban piacvezető online repülőjegy eladással foglalkozó cégnél töltött be vezető pozíciót, így kellőképpen széles látókörrel rendelkezik a napjainkan egyre nagyobb súllyal biró online értékesítéssel, és annak GDS hátterével kapcsolatban.

image

Mayer János

Mayer János hosszú és szerteágazó informatikai pályafutást követően 1999-ben csatlakozott a Worldspan GDS-hez. Mostanság, szándékai szerint a Travelport ügyfeleinek munkáját segíti informatikai támogatással Magyarországon és egész Európában.

image

Fehér Edvárd

Fehér Edvárd, Február óta erősíti a csapatot, mint Netbook specialista. Utazási irodában szerzett évtizednyi tapasztalattal segít az online értékesítés technikai kérdéseiben, valamint az irodák Netbookos indulásában.